Hotelové snídaně

V ceně vašeho ubytování není zahrnuta snídaně. Svůj den však můžete začít přímo v areálu Kampus Palace a vybrat si snídani dle vlastního gusta z jedné z restaurací v našem areálu. Pokud se u obsluhy prokážete jako hotelový host, dostanete v každé provozovně slevu 15% na celou snídani (platí každý den v čase do 11:00).


SLADKÝ ČASY
 

V cukrárně Sladký časy si přijdou na své milovníci sladkých i slaných snídaní. Od pondělí do neděle, v čase od 9-11 hodin, si lze vybrat z několika zvýhodněných snídaňových meníček. Ti, kteří si rádi přispí však nemusejí zoufat, neboť snídaně se zde servírují celý den. Po ránu můžete doplnit energii např. klasikou v podobě míchaných vajíček, zapečených toustů, slaných palačinek nebo francouzskou omeletou. Pro mlsné jazýčky tu mají sladké palačinky, horké brownies, jablíčka v županu nebo francouzský toust s javorovým sirupem. V případě, že se včera protáhla návštěva Stodolní ulice rozhodně doporučujeme jeden z francouzských sandvičů – Croque monsieur nebo Croque madame a k tomu čerstvě namletou kávu.

 

    

BLACK KALE 

Ať už jste vegan, preferujete raw stravu, jste vyznavačem zdravého životního stylu nebo prostě jen zvědaví, jak veganská snídaně může vypadat, návštěvy v Black Kale rozhodně nebudete litovat. V jediné čistě veganské restauraci v Ostravě si celý týden od 8-10.30 hodin můžete vybrat ze sladkých i slaných snídaňových meníček, připravovaných pouze z kvalitních surovin v BIO kvalitě. Nastartujte po ránu svůj metabolismus třeba krupicovou či ovesnou kaší a doplňte tak pro tělo důležitou vlákninu. V teplejších letních dnech doporučujeme ranní osvěžení v podobě některé z Black Kale bowl – miska plná čerstvého ovoce, smoothie nebo granoly s domácím rostlinným mlékem. Proteiny se zase skrývají ve vyhlášených slaných palačinkách plněných špenátem, marinovanými rajčaty a tempehem.

 

 


GUEST RESTAURANT FRANCAISE   

Stylová restaurace je známá svým britským šéfkuchařem Simonem Guestem z Birmighamu, který zde připravuje vybrané francouzské speciality od tradičních receptur po moderní současné trendy. Simon své mnohaleté zkušenosti sbíral po celém světe – mj. však v Británii a Francii. Kam jinam tedy zajít na pravou anglickou snídani než do Guestu? Doporučujeme vyzkoušet také vyhlášený zapečený sendvič se šunkou a sýrovým bešamelem Croque monsieur nebo ještě lepší Croque madame, která má navíc sázené vejce.